{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstava “Priče starog tramvaja” 23. marta, prihod ide za izgradnju Roditeljske kuće

Klix.ba
20.3.2015. u 20:24
74
0
Predstava “Priče starog tramvaja” 23. marta, prihod ide za izgradnju Roditeljske kuće
74
Radio 8 i Alteatar pomoći će izgradnju kuće za roditelje djece oboljele od raka. U njihovoj organizaciji biće odigrana predstava “Priče starog tramvaja” a sav prihod od ulaznica i sponzorstava bit će doniran za nastavak izgradnje roditeljske kuće.


Predstava će biti odigrana 23. marta, a pokrovitelj cijelog projekta je i gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić, koji je za ovu priliku omogućio korištenje aule sarajevske Vijećnice u dva termina.

Gradnja kuće je započeta prije godinu dana, ali nedostatak novca pomjera dovršetak radova. Roditeljska kuća je projekt udruženja “Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH”. U kući će bit smješteni roditelji djece koja se liječe kako ne bi bila sama u procesu liječenja. Kuća za roditelje djece oboljele od raka bit će površine 666 kvadratnih metara, imat će suteren, prizemlje i tri sprata, u njoj će biti deset apartmana, zatim multifunkcionalna prostorija sa igraonom i dnevnim boravkom, zajednička kuhinja i terpezarija, sala za sastanke i fizikalne vježbe, te po prostorija za psihologa i Udruženje.

StogaRadio 8, Alteatar i Udruženje "Srce za djecu oboljelu od raka u BiH“ pozivaju sve koji mogu da se uključe u projekt putem donacija:

Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka u BiH

Raiffeisen bank d.d. BiH / 161 00000 388 901 24

Za uplate iz inostranstva: BA 39161 00000 388 901 24 / S.W.I.F.T. šifra RZBABA2S

Nezaboravimo, ko spasi jedan život kao da je spasio cijeli svijet!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: