{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstava “Priče starog tramvaja” 23. marta, prihod ide za izgradnju Roditeljske kuće

20.3.2015. u 20:24
74
0
Predstava “Priče starog tramvaja” 23. marta, prihod ide za izgradnju Roditeljske kuće
74
Radio 8 i Alteatar pomoći će izgradnju kuće za roditelje djece oboljele od raka. U njihovoj organizaciji biće odigrana predstava “Priče starog tramvaja” a sav prihod od ulaznica i sponzorstava bit će doniran za nastavak izgradnje roditeljske kuće.


Predstava će biti odigrana 23. marta, a pokrovitelj cijelog projekta je i gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić, koji je za ovu priliku omogućio korištenje aule sarajevske Vijećnice u dva termina.

Gradnja kuće je započeta prije godinu dana, ali nedostatak novca pomjera dovršetak radova. Roditeljska kuća je projekt udruženja “Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH”. U kući će bit smješteni roditelji djece koja se liječe kako ne bi bila sama u procesu liječenja. Kuća za roditelje djece oboljele od raka bit će površine 666 kvadratnih metara, imat će suteren, prizemlje i tri sprata, u njoj će biti deset apartmana, zatim multifunkcionalna prostorija sa igraonom i dnevnim boravkom, zajednička kuhinja i terpezarija, sala za sastanke i fizikalne vježbe, te po prostorija za psihologa i Udruženje.

StogaRadio 8, Alteatar i Udruženje "Srce za djecu oboljelu od raka u BiH“ pozivaju sve koji mogu da se uključe u projekt putem donacija:

Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka u BiH

Raiffeisen bank d.d. BiH / 161 00000 388 901 24

Za uplate iz inostranstva: BA 39161 00000 388 901 24 / S.W.I.F.T. šifra RZBABA2S

Nezaboravimo, ko spasi jedan život kao da je spasio cijeli svijet!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: