Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSERM SE NA DRZAVU , za pojedince ima para da se lijece vani a za ostale UMRITE KO VAS HEBE. Po zakonu ako lijecenje nije moguce u BiH drzava snosi lijecenje u inostranstvu, SEKO I BAKIRE ZA VAS IMA PARA A STA JE SA OVIM MALIM ANDJELOM I OSTALOM DJECOM
Sretno Hana. Pozovite svi molim vas, pokazimo da smo humani ❤️
Nema za eronet ili je pogresan broj? Broj nije jedinstven za sve operatere ?
Neispravan broj 😡
@menekse1992 Nije
Pa ljudi moji, zašto se ne može uspostaviti donatorski telefonski broj za inostranstvo? Pare bi se puno brže skupile.
@gooUser1587119626 Nakon komentara o dijaspori? Djetetu sve najbolje.
@gooUser1587119626 istoga sam misljenja
Naša "braća" Turci - "humano" naplate svaki račun. Ima li ijedno naše dijete koje su ti Azijati liječili o svom trošku???
@gooUser1587119626 Zašto?
Sretno mala hurijo,ozdravi nam što brže.
Sebija dovuci doktore helikopterom kao sto si sebi dovukla kujo!
Mislim da je krajnje vrijeme da budžeti države i entiteta uvrste stavku i odvoje novac za pomoć SVOJIM građanima! Novinari molim vas da ovo stavite na naslovnicu i ispitate malo! Uredu, većinom se skupi novac i nadam se da će za ovo malo divno stvorenje, ali to nije SISTEMSKO RJEŠENJE.
Slatka je, Boze pomozi joj da ozdravi
Ovaj broj moze samo sa bh telekoma ,jedan poziv prosao Kad sam zvao drugi put sa eroneta kazu da se broj ne koristi ako moze ispravite