Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala velika Senadu hadžifejsu jer ono iskopa ovog momka Fahrudina od zaborava. SenadeHadžifejzoviću Allah te dragi nagradio!!
@oluja5 ne jedi gofna !!
oluja5 jedi, jedi, samo sam se šalio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@Dmysteria. tuzilastvo je dokazalo da je u srebrenicu uplaceno pomoci 2.2 milijarde dolara...od mnogih zemalja organizacija i pojedinaca...od tog iznosa je samo 3% ulozeno za povrat u srebrenicu a ostalo zavrsilo na racunima par familija...zato nikada nece zazivjeti zakon o porijeklu imovina...jer da bi isti bili uhapseni oni imaju toliku lovu da izazovu rat da bi izbjegli zatvore...
a ovom momku fahrudinu sve najbolje zelim...
Ovdje je najsigurnije uplatiti: https://www.facebook.com/donate/324137031519402/326698641263241/
Kako izvrsiti uplatu? I am familiar with PayPal, GoFoundMe process or going to website that allows payment with credit cards, but not familiar with the process above :(((((( Need help!
https://www.facebook.com/donate/324137031519402/326698641263241/
zao mi je momka ali je po meni budala sto nije otisao odavde,moze birati gdje da zivi a on ovde se pati svasta
Bakirova SDA vrijedno radi, mashAllah.
sta reci, on je vjerovatno sretan sto je živ pa mu je sve dovoljno..želim mu sve najbolje!
Sedmi ljiljan........
Pomoć dobrih ljudi uvijek ode u prave ruke. Veliki je sevap pomoći
@MisterXYZ Ovaj novac je od donacija pojedinaca, a ne od drzave, mislim da je skupljeno nesto preko 90K dolara. A nasu vlast moze biti sramota, nikome oni nisu pomogli osim sami sebi i svojima.
Srbi su genocidan "narod"