Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god moze neka izdvoji novce.Tuzno
Uz sve uvažavanje nesreće koja ga je zadesila, Merdić ne govori istinu kad kaže da mu vlast nije pomogla. Novinari bi prije objave teksta trebali provjeriti i drugu stranu, u ovom slučaju lokalne vlasti, koje Merdić proziva.
dje je sad Vlada Federacije da da 20.000 KM
sad ce preposteni billy agic uz koji procenat to organizovat
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1759252527447685&id=1226954807344129&fs=5
Ja bih pomogao u uplatio ali Zakon nalaže da te pare za dam za akcize.
Ajmo da vas sada vidimo vjernici?
Sta vjera ima sa ovim, neka radi i popravi
@JagodicaBobica Čovjeku treba pomoći, postali smo kao Ameri samo gledaju svoju guzicu, čak i djeci ne pomažu čim napune 20 godina. Bitno je da je njima dobro, a ostale ko j. da prostiš. E onda kada ti padnu na dno pa zatraže pomoć e onda im se desi isto. Ljudi treba da pomažu jedni drugima, bem ti život, ako sa komšijom ne mogu da se zarakijam, popijem kafu, odem na slavu, bajram itd.
Opet sadake i broj telefona???