Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislila da ima neki telefon na koji možemo zvati...al kako god trebamo pomoći u ovakvim situacijama. Dragi ljudi, ko nije bio u istoj situaciji ne može, ma koliko želio razumjeti potpono. Dovoljno vam je da uđete na hematologiju i da vidite kako je teško tim ljudima i koliko se bore... Oni su zaista najveći borci. A sto se tiče porodice ovog gospodina njima je najteže i nema potrebe zamarati se nepotrebnim stvarima ko je na fotografiji...jer to je sad najmanje bitno. Bitno je jedino da se ovaj mladi zivot spasi i da pokažemo humanost koliko možemo.
Slazem se sa Azra. Ljudi jesu humani ali ih ne treba praviti budalama. Ovo je bas lose sto niko nije spomenuo 18-aka u clanku. ja se bas glupo osjecam. S.A.-.X nista ne provjeri :(
I otac osamnaestogodisnjeg sina Elwina. Bruka i sramota da ne spomene tog sina!!!
PAYMENT INSTRUCTIONS (EUR) (for SWIFT transfers) : 56A: Intermediary bank SWIFT : GIBAATWG 1. ERSTE GROUP BANK AG WIEN :57A (In f/o:) BIC ili SWIFT : ABSBBA22 Sparkasse Bank DD BiH :59 (Beneficiary:) IBAN krajnjeg korisnika /BA391994916050279766 INDIRA VATRES Rogina 39 71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina
@Taban bujrum Nije samo stvar u doktorima. Nema kod nas ni opreme koju sve ostale okolne zemlje imaju. Nije lako kad \"domaci strucnjak\" na svu situaciju u kojoj se bolestan covjek nadje kaze jos da nema opreme ako ce da se lijeci negdje drugo nek sebi nadje doktora i plati, \"doktori tu nista ne mogu\".
Samo vi tjerajte nase doktore u inostranstvo, jer su politicki nepodobni. Pa poslije prosijacite po svijetu za donacije, jer BiH nema doktora koji mogu uraditi ove operacije.50 000 € ide u Srbiju a moglo je ostati u BiH. Takvih primjera mali milon.
@bravo Otkad se to na racun banke ne moze prebaciti novac ako se ne zna tacna adresa ? @bosanac Predlazem da Indiri posaljete poruku da je pitate za IBAN ili SWIFT broj. Kad sanzate podatke mozete ih postaviti u komentar. Ovi sa portala nisu bas azurni oko tih podataka. @da Mora uvuci dijete jer ako covjek umre, dijete ce odrastati bez oca. Da nema djeteta, manja bi bila steta. Zena se preuda, nastavi sa zivotom, ovako.. jedan mladi zivot nema uzor, oca, a zena ostaje samohrana majka.
koji je iban a koji je swift da mozemo iz njemacke da posaljemo na giro racun...
žao mi je svakog bolesnog čovjeka, al zašto dijete uvlači u sve ovo.. nije mi jasno...
Zasto ne stavite adresu osobe i adresu banke, jer bez adrese se ne moze prebaciti bankovnim putem...