Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
broj je ispravan, ne iznosite dezinformacije, ali ocito radi samo na BH Telecomu, sad sam zvao i broj radi, dobio sam "hvala sto ste zvali"
E sorry! Moja greška!
Bilo bi super ako i PayPal aktivirate! Lakše i brže nego preko banke
Zna li neko slucajno adresu roditelja djevojcice ako neko zeli licno da donira?
Omogucite i pay-pal racun.
Treba omoguciti broj i za Mtel i Eronet.
Molim vas da otvorite i paypal adresu za ovo,
Moze li neko pomozi.ba ukljuciti u ovo? Siguran sam da se moze u roku 7 dana skupiti pare preko paypal ili gofundme. Nadam se, puno bi dijaspore uplatilo na ovaj nacin
Pay-Pal za dijasporu,nije tesko a isplati se
Otvorite paypal za dijasporu!
@tzunama paypal treba
Molim vas preporucite i paypal racun ljudima... lakse mi je uplatiti, a i mnogim drugim ljudim ca to olaksagi uplate... molim vas ucinite to!
broj radi!