Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj porodici treba trajna pomoc, a ne ovako sakupit' nesto i jednom pomoci i onda da se pate kasnije. od socijalnog nece dobiti nista, ili nesto sasvim malo sto je kao i nista. Zeni treba posao koji ce joj biti placen sa platom na vrijeme, osiguranje, djeciji doplatak, socijalna pomoc u odjeci i priboru za skolu....
@Osman88 VEOMA ZANIMLJIV KOMENTAR! ISTINIT !
Moj Amile, lakome vrane na ime tvoje hoće da salete ćar, gdje su sada asocijacije razne, za ime božije, u Titov vakat ovo nije prolazilo nezapaženo. Kakav daidža i skupljanje para, gdje je "društvena zajednica" da obezbijedi majku i djecu, stipendijama, porodičnom penzijom i sl. Ova djeca su možda budućnost BiH, i treba da imaju primanja najmanje poput palog borca-heroja, pa i više ... 5 (petoro) djece ! Hajmo IZ, Žene SDA, Majke ove-one...
imati petero djece je samoubistvo u ovoj drzavi
Sto je racun na daidzi???
Daidza je teski hostapler. Dok je Almir bio ziv nije znao za njega i niegovu porpdicu. Samoinicijativno je otvorio racune na svoje ime. Mediji trebaju preispitati svoju odluku da objave ovaj poziv za pomoc, jer djeca nece vidjeti ni feninga od tih para.
Da je drzava normalna,ko sto nije ,postojali bi specijalni fondovi na nivou cijele BiH ,koji bi pomagali ovakve slucajeve,bez obzira na naciju.
Neka se porodica javi Islamic Reliefu u Jukićevoj u Sarajevu. Imaju kvalitetan jetimski program.
U ovom momentu treba pomoci jer su jos u soku i pod stresom.Nedo bog nikom ovako. Isto tako apelujem na njijove opcinske vlasti da se ukljuce i da nadzu neko duhorocno rjesenje za njih.
Što su ovi traktori postali opasni, opasniji od Golfa 2! Malo malo neko strada sa traktorom, ne čuvaju se ljudi, prevrne se sad pa sad! Jadnoj ženi je ipak najpotrebniji solidan posao i da neko (država ako je ima?) finansijski pomogne djecu i njihovo školovanje! Nije pošteno da sve padne na dajđina leđa... vjerovatno ni njemu ne pretiče??
Eto, što ovo nisu poturili pod nos našim "divnim i humanim liderima" koji imaju para, nego kamče od naroda...sramota
Treba hanumi novi efendija, nikakvog hajra id IBAN-a
au tragedije..naravno da trebamo svi..za sebe znam hocu zasto ne..moglo je to i meni i vama da se desi nedaj boze..
Ovo nista nece pomoci. Ako uplatimo previse odmah, zena ce sve potrositi. Treba joj se nekako pomoci sa jednakim mjesecnim uplatama, a to je moguce samo ako postoji sistem, kojeg nazalost nema
salu na stranu ali petero djece je previse na danasnjem vaktu,danas je plafon imati dvoje djece i to da oboje radite,sve preko je pravljenje bijede.
5 joj sklepo
Bajlandoo bajlandooo
Lako se hebati i stancati djecu ko na traci, Svabo nema vremena od posla jedva dvoje napravi tacno su u pravu kad kazu pravljenje djece je sport za sirotinju
Ma ja to je normalno i moderno samo raditi kao robot i nemati vremena za porodicu. Sta dizete te Svabe u nebesa ko da su oni izmislili civilizaciju. Kao da je normalno raditi od jutra do sutra.