Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ne povjerovati je ovaj biznis s acibademom. Cuj voljni primiti, pa svako je voljan primiti za pare. Ovaj djecak i svi drugi mogu biti BESPLATNO lijeceni u bilo kojoj turskok drzavnoj bolnici koja je na jednako dobro nivou kao i ove privatne. Nije moguce da pomozi.ba ne zna za to
I onda kažu što Jusuf Nurkić ne igra za reprezentaciju i sl? Pa ima li iko normalan da bi ovoj "državi" dao atom svog života? Kome je to ova "država" pomogla osim kriminalcima? Kriminalce vozaju helikopteri i audiji od 200k maraka o državnom trošku bolji nego u Švicarskoj, a zdravstvena zaštita gora nego u Bangladešu. Građani ove države su samo "robovi" sistema i ništa više. Plata 200 evra, pa više je nekad održavanje roba koštalo robovlasnika.
dajte nam humanitarni broj vise ce raje ucestvovati