Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8000 KM je "necija" plata, a obicni ljudi moraju na ovaj nacin sakupljati za lijecenje u tom istom iznosu, samo da zaplaces....
Gdje su silni Dzemati po dijaspori i zasto se ovakvo nesto ne odradi vec sutra. Samo jedna SERGIJA u Njemackom Dzematu i stvar je zavrsena. Neka mu se svevisnji smiluje i da nam hairli ozdravis.
Jeste, u Foči je bolnica i medicinski fakultet. 100KM od mene, sa željom da operacija uspije
nije vazno gdje je klinika djecak treba vasu pomoc budite humani a ne jaki na jeziku
Ko ih uputi u Foču??? Od cijelog Balkana...
Operacija u Foci???? Halooo??? Klinika u Foci?
Jucer procitah ovdje da se obnavljaju kabineti politickim neradnicima Radmanovicu i Kristovoj gdje ce se utrositi desetine tisuca maraka za njihov nerad i podrivanje drzavnog suvereniteta a evo za ovakve slucajeve se mora sabirati sadaka od obicnih gradjana.
hajmo klixovci svi broj pozvat....zacas cemo skupiti 8 milja
@OOgledalce uradio, pozdrav
bravo
drzavooooooo zavuci se u misiju rupu od sramote !!!!
Hajde obavimo poziv nama 2km nije skoro nistaa malenom ako Bog da je uspjeh i veliko to...
Cim mi Foca objasni trosak od 8000KM za operaciju ruke djeteta, dacu cijelu cifru!!!