Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga... nek ti Bog pomogne da dobijes svoju bitku i da zivis sa svojim djetetom
@samoJEDANsuncokret16 Opet boga dozivate.... Odrijesi kesu i daj za nauku, a ne praznovjerje.
Gledam ove komentare i dusa me boli. Zar je ovo moja zemlja? Gdje je taj cuveni merhametluk? Niko se nije hljeba najeo od "Da ti dragi Bog da"a kamoli sta drugo. Zeni trebaju pare a ne molitve. Hajmo dati koliko ko moze, Bog trenutno ima dovoljno posla. Molim vas.
@HejBa Bog je vec dugo na bolovanju, planeta se raspada.
Ja mislim na humanitarni broj je najlakse i najbrze bez obzira sto se donira mozda manje ali sigurno vise ljudi nazove nego sto u banku ode
Svoj doprinos za nasu Sabinu mozete dati i uplatom na paypal https://www.paypal.com/pools/c/8nJ8xCP3e3. Humanitarni broj jos uvijek nije aktivan,cekamo odobrenje. Fb grupa Svi za Sabinu #svizasabinu😘🍀💖🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hvala svima za podrsku i bilo kakvu pomoc!
Mozel neko da javi familji da otvore ”Paypal” konto ,najednostavniji i najbrzi nacin transfera para.
@E_Blum Facebook straanica Svi za Sabinu, imaju podaci o paypal.
Napravite broj za donaciju
Može li se kako obezbjediti i humanitarni broj telefona i na taj način bi se mogla prikupiti određena sredstva. Brz opravak joj želim.
Zahvaljujuci Koroni otkriveno je koliko su nesposobni politicari urusili zdravstvo. Vrijeme je da se to mijenja, osiguranom pacijentu drzava treba da placa lijecenje!!!!!!
Yebes drzavu ako zivot bolesnih zavisi od merhametluka gradjana.
paypal!!!!
@stopNacionalizmu
@stopNacionalizmu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)