Humanitarne akcije
177
Pomozimo Rasimu Jusiću da ozdravi
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo humani i pomozimo covjeku. Nemoj da bude da samo se humanitarne akcije organizuju za poznate novinare, pjevace i sl. Svi smo ljudi i svi smo jednaki pred Bogom. Gospodine izdrzite, ima humanih ljudi. Neka Vam Allah olaksa i da sto prije ozdravite. Amin.
Treba naravno pomoci, ali kani se spominjanja nekog allaha (narocito oslovljavajuci tu imaginarnu osobu velikim slovom) u ovom kontekstu. Da taj "allah" postoji, ne bi bilo ni ratova, siromastva a ni bolesti - a samim time ovome covjeku ne bi trebala transplatacija bubrega. Tako da taj "allah" neka fino odjebe, a da se novac skupi i omoguci hirurzima da rade svoj posao i spase covjeka. Bez novca i medicine mozete i ti i tvoj "allah" da krepate.
Da postoji daj tvoj "allah" ili bog sto si prvo napisala (opet velikim slovom), taj covjek ne bi trebao novac, niti bi bio bolestan. A kao drugo, da on postoji, fino bi otklanjali i pomoc bi stigla. Eh, jeste zatucani majko mila, vama pomoci nema. Ni sa allahom ni bez njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)