Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.facebook.com/Apel-za-Pomoc-Sari-Zejnilovic-246945129056165/?pnref=story
Ako mi je išta teško u ovom životu, to je ovakve vijesti kada su djeca bolesna. Ako Bog da da ozdraviš djevojčice.
Ljepotice brzo ozdravljenje !
Kliks treba da pokrene akciju:dajte kod Telecoma,Mtela,Eroneta,da svi mozemo donirati za sve i da se u 24 sata moze dobiti ovaj broj da se nazove i skine kredit. Ljudi ja vam garantujem pomoci cete stotinama. Ne mogu ja to nikad sam,vi stw medij jak,dajte probajte
O Državo, šta uradi od Naroda??? :(Zašto proizvodiš ovoliko siromaštvo, Državo? Zar Državo nisi dužna da brines o svojim građanima? Jesi! Pa zašto to onda ne radiš? Zašto si narod ostavila na milost i nemilost da se batrga u haosu, koji su mu, TVOJE DRŽAVO, VLASTI PRIREDILE? ŽELIM DA SE MALOJ HANNI SREĆA OSMIJEHNE I PODARI JOJ ZDRAVLJE, NAJVEĆE BOGATSTVO!