Hitno potreban novac za liječenje
0
Pomozimo heroju sa Žuči Salki Hajdareviću
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOŽEŠ BRISATI KOLIKO HOĆEŠ, DA OVAKVIH NIJE BILO NE BI BILO SARAJEVA, A NI TVOJE GUZI.CE DA MI BRIŠE POST .................. ISPOŠTUJMO NAŠE HEROJE , A TI SI ADMINE JADAN, CRKNI, IMA NAS KOJI NISMO ZABORAVILI
HAJMO LJUDI, ISPOŠTUJMO NAŠE HEROJE, DA NIJE BILO NJIH NE BI BILO SADA NAS !
@- sarajevo nabijem ti sve najmilije sto su ukopani dva metra ispod zemlje i spomenem ti sve one tvoje drage osobe sto udisu ovaj vazduh, njima ti masakriram analni otvor. P.S- ako imas seku nju posebno pozdravi jer ako zivi u SARAJEVU onda je sigurno jedan od brace dobro obradzuje.
Skupice narod, ko sto uvijek i skupi.. a svi ovi Bakiri, Zlagumdzije i ini politicari koji po silnim sastancima zastupaju neke NASE, a ko smo to mi, interese, nece prstom maknut... Eto nam drzave za covjeka, jer narod zna(nesto??) i tako dalje.. E je.b.em ti Alija m.a.t.er..
Gledaj ga na slici kako lijepo izgleda, jos samo da sklopi oci i da ga kolektivno popiskimo i bio bi spreman za transport na ahiret!
Neka si proklet ti i tvoj rod, dabogda ti se zatrlo sjeme m@jku ti jeßem
Nemam banke rahmetli mi babe Alije!!!!
Čuo sam da svinjska jetra odgovara za transplantaciju. Salko, more\'l ta?! Evo šaljem odmah 4!!!
Gdje ste Zavod za osiguranje? Ako država obaviti taj zahvat dužni ste pacijenta poslati i finansirati van granica BiH. Uplatite akontaciju koju bolnica traži i pošaljite Salku na liječenje.
sada lijepo izadjite pa demonstrirajte protiv vlasti koje ovo dozvoljavaju a ne za podrsku siriji i zemljama za koje ni ne znate gdje se nalaze.hoce li se neko od bosnjackih autoriteta pocesati zbog ovoga,nema sanse,iskoristili su vas kao meso da bi se oni utvrdili u temelje alijine avlije kroz avaze,bristole itd....bosnje glupi ste.
on je Bosnu odbranio, mi cemo njemu pomoci!
drzavu moze da bude sramota! pa covjek svoj zivot dao da odbrani ovaj pasjaluk, a drzava nece da mrdne prstom i izdvoji sredstva za zlatnog ljiljana! ej j.bbm. vam sve po spisku lopovi na vlasti! narode pomozite ovom covjeku, da nije njega i slicnih postenih ljudi koji su zivot svoj rizikovali - ne bi mozda ni mi bili medju zivima!
134.000 evra?Nije to mnogo,auta takve vrijednosti vozaju djeca naših političara.