Vrijedna učenica
17
Pomozimo Emini da se školuje
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRAGI NARODE, STA JE SA LIJECNICIMA U OVOJ TZV. DRZAVI. UOPCE NE LIJECE LJUDE VEC IM OTIMAJU NOVAC KAKO PRIVATNO TAKO I U DRZAVNIM ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA, A STO JE NAJGORE, NAROD UOPCE NE LIJECE. POSTOJE ODABRANE KATEGORIJE LJUDI KOJE LIJECE PROPISNO, SVI OSTALI SU OSTAVLJENI DA SE SNALAZE KAKO ZNAJU I UMIRU. STA URADITI SA TIM I TAKVIM KRIMINALCIMA, OVO JE NEVJEROJATNO.
Zar nije Emina dobila stipendiju za skolovanje od HIFA OIL? https://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/hifa-oil-osigurala-stipendiranje-emine-mujkic-iz-memica-kod-kalesije/171130081
PayPal sredite
Kad god zatreba i zapne nesto u skoli slobodno mi se javi pa cu ti pomoci da se skolujes a para ne trazi nije za muku