Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista nisam protiv pomoci pogotovu djeci pa ma ko da ona bila ali mi je isto tako ne shvatljivo da bahata i raskosna vlast nije u stanju u 21 stoljecu obezbjediti svoj djeci besplatnu uzinu jer djeci ne treba nista mnogo sem zdravog odrastanja i odgoja kako bi kasnije imali korisne drustvene djelatnike.Jedno manje novo de lux auto iz budzeta svakog grada zatvara ovaj problem u skolama a to se mora i moze.
Koliko će Bakir donirati? Zašto je zaposlio toliko uhljeba koje plaćamo, umjesto da djeci obezbijedimo užine?
Nemoj da bi ko pozvao. Neka ide sve na dušu ovih uhljebljenih šupaka i političara, na čije plate idu čitavi budžeti, a za ovu djecu ih zaboli. Dječiji doplatak mizerija jedna, a vozni park mijenjaju svako malo. Državo jadna li si kad ti djecu SMS-ovima hranimo i liječimo.
Može jedna užina za našeg Bakira