Najmlađe obradovali paketićima
70
Pomozi.ba tim Srebreničanima donirao više od tonu hrane
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprostite zanima me kako se moze doci do njih ? Prikljucit im se, ili dati svoj novcani doprinos ? Unaprijed hvala na odgovoru. @Bošnjak - Nije im došao sveti nikola već ekipa pomozi.ba , ta djeca zaslužuju mnogo a ne širenje tvog nacionalizma nad njima.
Mjesto da im damo da jedu ribu naucimo ih kako da uhvate ribu. I daj da stisnemo politicare da rijese ovaj problem jer ovo je rupa bez dna.
nisu jedini u citavoj BIH je teska situacija a oni najvise kukaju od sviju a ona im predstavnica voza X5 bmw hoda po svijetu obogatila se na svojoj muci nedo bog nikom al i oni kukaju previse a zivi sam svjedok koliko kuca imaju po Sarajevu i kako se ponasaju kad dodju u grad bahato
i ja sam sam tebra stekam pare budale trose pametni zaradzuju sad zato kad na ljeto budu blejali po parku ja cu kulirat po Beogradu i hebavat po apartmanima haha
Nisi jedini druze :)
...sam u kući za novu godinu, imal išta gore !?...
Da li je hrana halal?
Budite bosnjak.........provedite Novu 2013 Godinu u zemlji..............kao hiljade Srebrenicana!
Vjeruj mi da pola tih donacija Srebreničani nisu ni vidjeli :)
@Pomozi.ba Druže jel se može još uvijek priključiti vašoj ekipi ?
Od toliko stranih donacija za Srebrenicu a ljudi i dalje prose cccc....Zato ste vi Sarajevo izgradili nema sta.I sad trazite opet pomoc gospode Boze samo.
Mozete doci preko fb stranice (pomozi.ba), ili putem tel. broja 062/ 525-150.
Svaka cast za akciju! Treba ovo organizovati! Samo jedno pitanje, kakve licne veze imate sa Aerodromom Sa, dok tamo radnici ne dobijaju plate, oni podrzavaju humanitaru...
Aferim svim dobrim ljudima neka vas dragi Bog nagradi,pomazite gdje i kada god mozete.Ja cinim isto kad god sam u prilici.Nemojmo biti sebicni.
Da nije bilo Golfa2, pomoc ne bi stigla na vrijem :), svaka cast za akciju !