Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu dragi olaksaj ovoj maloj pahuljici😞
@DunjaluckiBarjaktar Nemoj čekati Allaha nego telefon u ruke i zovi. Ja sam svoje obavio a podijeliću paypal u raji da i dijaspora malo pogura.
@DunjaluckiBarjaktar Allah nema nit paypal, nit ima telefon, niti zna operisati. Do sada je izgleda ovoj djevojcici donio samo bol. Neka on ostane po strani a dobri ljudi ce pomoci Hani. NAPRIJED HANA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajmi narode dižite se da pomognemo curici.A što se tiče političara nek i oni nešto daju,kad ste znali krasti pare za bijedne respiratore uzmite pare i donirajte ljudima kojima je pomoc potrebna
@Alcatraz222 bravo pozvala
idemo lutko moja glavu gore, dok je pare na ustima pokazi da si sa 5 godina jaca od svih seronja na kliksu. Volimo te
Pomozi.ba,ubacite larticno placanje na vasoj stranici
@YuppieSDA a imate.. E superr!!
Kako donirati iz njemacke, niti jedan od datih racuna ne funkcionise? Ako neko ima iskustva molio bih da objasni, pozdrav.
Raja pozovite 17007 spasimo djeciji zivot idemo klixsovci pozovite halal bilo ja sam pozvala
Dusa draga sta je prosla sve da ti Bog da sve najbolje da to pobjedis i budes sretna zauvijek.
srce malo 😒😒❤❤
Hajmo Bosno svi po jedan poziv!!!
Duša draga 😢😢
17007- Pozovimo i donirajmo 2KM, nama je to sitnica a Hani puno znaci!
Joj duso...