Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo, To je informirati širu javnost da je gđa Jane Alison, privatni zajam zajmodavac ima otvaraju financijsku priliku za svakoga u potrebi bilo koje financijske pomoći. Dajemo kredit na 2% kamatne stope za pojedince, poduzeća i tvrtki pod jasnim i razumljivim uvjetima i stanju. danas nam se obratite putem e-maila na: ([email protected])
E-mail adresa nije registrovana na paypal, pa nije moguce poslati novac.
ZA ŠTA NAM SLUŽI DRŽAVA I NAZOVI VLAST (KOJA NAS KOŠTA KO SVETOG PETRA KAJGANA) KADA IH NIKADA NEMA KADA NAM JE NAJGORE. ZAR NE BI BILO NAJ NAJ NAJNORMALNIJE U OVAKVIM SITUACIJAMA DA JE VLAST STVORILA INSTITUCIJE KOJE BI SE NAŠLE PRI RUCI OSOBAMA KOJE IZGUBE JEDINO ŠTO JE VRIJEDNOST NA OVOJ ZEMLJI A TO JE ZDRAVLJE. KAKO VLADAJU OVE DEMOKRATE POTPISUJEM DA BI MOJA NANA ISTO AKO NE I BOLJE. GDJE SU SADA DA OVIM BOLESNICIMA OLAKŠAJU KOLIKO TOLIKO. GDJE. NARODE PA DOKLE ĆEŠ SLIJEGAT RAMENIMA?
naravno da nije! zelim da ozdravi!
dona ares je osnovala tu fondaciju za pomoć oboljelim od karcinoma eto prilike da se pomogne tim novcem ovim ženama jer ta fondacija služi za to zar ne.
El mehdi otkud ti znaš pomazem li ja nekome ili ne moj posao je takav da pomazem ljudima a ti kada si tako pametan pomozi nekome i nisam glupa iznosim činjenice a ne pričam napamet kao ti i ne pričaj gluposti više.
Prvo treba skupiti pare u fondaciju, pa onda pomagati. Mućni malo glavom.
Izgleda da nije foluska. Pomozimo.