{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Odobrena sredstva za liječenje Murise Spahić u Švicarskoj

1.6.2015. u 22:15
744
37
Odobrena sredstva za liječenje Murise Spahić u Švicarskoj
744
Odobrena sredstva za liječenje Murise Spahić u Švicarskoj
Murisa Spahić
Fond zdravstvenog osiguranja odobrio je potreban novac za liječenje sedmogodišnje Zeničanke Murise Spahić čije je tijelo skoro u potpunosti izgorjelo pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u porodičnoj kući u mjestu Orahovica, nedaleko od Zenice.
U razgovoru sa Murisinim tetkom Naimom Spahićem saznali smo da je Fond odobrio sredstva za liječenje Murise u inostranstvu.

"Fond je odobrio sredstva za liječenje Murise i njene majke u inostranstvu, a jutros nam je doktor rekao da će se njeno liječenje nastaviti u Švicarskoj u Cirihu te da je njen odlazak planiran za petak", izjavio je Naim.

On je još dodao kako je Murisa i jutros imala petosatnu operaciju presađivanja kože, a sve dosadašnje su uspješno izvršene na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Kako smo već pisali, Murisa je iz za sada nerazjašnjenih okolnosti u porodičnoj kući zadobila opekotine 3. stepena, a inspektori u kući, prema riječima Murisinog oca Nedžada, nisu pronašli niti jedan trag koji bi se mogao povezati sa zapaljenjem Murise.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: