{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Odobrena sredstva za liječenje Murise Spahić u Švicarskoj

1.6.2015. u 22:15
744
37
Odobrena sredstva za liječenje Murise Spahić u Švicarskoj
744
Odobrena sredstva za liječenje Murise Spahić u Švicarskoj
Murisa Spahić
Fond zdravstvenog osiguranja odobrio je potreban novac za liječenje sedmogodišnje Zeničanke Murise Spahić čije je tijelo skoro u potpunosti izgorjelo pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u porodičnoj kući u mjestu Orahovica, nedaleko od Zenice.
U razgovoru sa Murisinim tetkom Naimom Spahićem saznali smo da je Fond odobrio sredstva za liječenje Murise u inostranstvu.

"Fond je odobrio sredstva za liječenje Murise i njene majke u inostranstvu, a jutros nam je doktor rekao da će se njeno liječenje nastaviti u Švicarskoj u Cirihu te da je njen odlazak planiran za petak", izjavio je Naim.

On je još dodao kako je Murisa i jutros imala petosatnu operaciju presađivanja kože, a sve dosadašnje su uspješno izvršene na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Kako smo već pisali, Murisa je iz za sada nerazjašnjenih okolnosti u porodičnoj kući zadobila opekotine 3. stepena, a inspektori u kući, prema riječima Murisinog oca Nedžada, nisu pronašli niti jedan trag koji bi se mogao povezati sa zapaljenjem Murise.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li političari Krivični zakon FBiH mijenjaju da bi zaštitili svoje pozicije?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: