Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala ispravka. Zahvaljujem se uposlenicima Željezničara od srca na novčanom doprinosu za moje liječenje u Turskoj.
Poštovani čitatelji Web portala klix.ba ovom prilikom želim da se zahvalim firmi ŽBiH na uručenoj novčanoj donaciji za moje liječenje u Turskoj. Humantarni broj telefona aktivan je od 01. 09. 2017. godine i aktivan će biti do daljnjeg. Svi korisnici BH Telecoma mogu da doniraju 2 KM po pozivu za moje liječenje na Humantarni broj telefona 090/291-017
budimo humani...
budimo humani...
hajde da skupimo ovoj zeni da se izlijeci
samo dajte brojeve one da se pozivom ostavi po 2-3 km najbolje tako. da sto prije skupis i ozdravis
otiđi u najbližu rajfajzen banku i uplati koliko možeš na ovaj račun. humanitarni brojevi su klasičan lopovluk od strane telekom operatera. 1. sve upalte tj.isplata se čeka 2.mjeseca (dok svi plate račune od telf.). 2. 60% uplate uzmu sebi (radi nekog rizika i zarade naravno) zašto davati novac uhljebima,kada nije ni jedna rajfajzen banka daleko?
ma znam ali lakse nam je svima pozvat broj nego ici u banku to ti govorim