Jedan život više
0

VIDEO / Nogometni savez BiH i Otvorena mreža u humanoj misiji

Klix.ba
NVO "Otvorena mreža" zajedno sa Nogometnim savezom BiH, a uz pomoć i podršku naših vjernih partnera organizuje akciju humanitarnog karaktera "Jedan život više".

Osnovni cilj projekta je skupiti određeni fond finansijiskih sredstava i proslijediti kompletan prihod od ovog projekta prema "Otvorenoj mreži" koja svaki dan pokušava da spasi život više.

Ovaj veliki i humani spektakl održat će se u srijedu, 26. decembra, u maloj dvorani Skenderija "D1" sa početkom u 18 sati. Cijena ulaznice je 2 KM

Bit će odigrane tri utakmice na kojima će suditi internacionalne sudije. Utakmice se igraju dva puta po 20 minuta. Manifestacija počinje prvom utakmicom u kojoj se sastaju selekcije novinara (žene i muškarci). Sljedeća utakmica počinje u 19 sati, a u njoj se sastaju selekcija NSBIH i selekcija Otvorene mreže, a u 20 sati je utakmica u kojoj se sastaju bh. asovi. Utakmice ce suditi internacionalne sudije sa FIFA znakom.

Gledaoci će imati priliku vidjeti veliki broj domaćih i regionalnih zvijezda i medijskih ličnosti, bivših ali i sadašnjih igrača koji su prihvatili da budu dio projekta.

Voditelji večeri su Almir Ćehajić Batko i Enis Bešlagić. Manifestacija će biti direktno emitirana na PINK BH, a projektu su se odazvali brojni gosti među kojima i Emir Spahić, Elvir Bolić, Muhamed Konjić, Enes Begović, Kemal Monteno, Refik Šabanadžović, Muamer Svraka, Nermin Jamak i brojne druge zvijezde iz svijeta sporta, muzike i filma.

NSBiH, kao društveno odgovorna organizacija, koja na različite načine, nizom akcija podržava socijalne i humane projekte, izdvojit će značajna finansijska sredstva za organizaciju ove manifestacije.