Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo kod vas skoro svaku heftu nekome treba pare za neki zdravski utisaja, nekoako mi je ovo sve vrlo sumljivo
Puni smo nekakvih "medjunarodno priznatih strucnjaka" koji sjede na dvije stolice i primaju po dvije plate a za rutinske operacije se skupljaju pare preko interneta za lijecenje u inostranstvu Sto je najgore, mislim da nam ne fali opreme koja najvjerovatnije nejdje lezi i skuplja prasinu. Umjesto sto saljemo jednog pacijentau inostranstvo mogli bismo pozvati tog istog hirurga da operise u Sarajevu za 1/10 para i da nasi mladi ljekari vide i steknu nova iskustva i ubrzo preuzmu te operacije.
EVO ZAŠTO SAM KREŠTAO NA JEBENOG PERU GUDELJA , TREBALO MU JE NAPLATITI KOMPLETNE TROŠKOVE LIJEČENJA JER JE SAM PROUZROKOVAO OZLJEDU , KAO KAD NAMJERNO SLUPAŠ AUTO NA OSIGURANJU PA NE DOBIJEŠ NI FENINGA.UMJESTO TOGA ON PONIŽAVA ČITAVU JEBENU KLINIKU "DONACIJOM" OD 10 000 KM.
De ti zaposli koju hiljadu pa se onda nađi kompetentan za komentarisanje debilu jedan
@DIJAGNOZASDAADHD NIŠTA ON NIJE URADIO ZA BIH.BAVI SE KLASIČNOM TRGOVINOM VEĆINOM KINESKE ŠKART ROBE.DA NIJE NJEGA BIO BI NEKI ILI NEKOLIKO DRUGIH PERA - ŽDERA A DRŽAVA BI SVAKAKO UBRALA SVOJA POTRAŽIVANJA.NE MOŽE SE PRODATI VIŠE OD POTRAŽNJE.
Skupićemo ako Bog da,dvije po dvije i biće,a ovi bogati nek se stide ako barem ne nazovu.
Uvijek je vise srednji stalez pomagao od bogatog, ne daje onaj koji ima vec onaj ko je naucio, u svakom slucaju lijepo je pomoci ako si u mogucnosti, jos ljepse ako je anonimno.
@mariijuana Nećemo ih u grob ponijet. :)
1330 je broj telefona ? jel moze sa svih mreza?
@Juraj.Janošik Valjda moze,sa BH telecoma moze,a cim pise "jedinstveni humanitarni broj" valjda moze i sa drugih.
@WilliamCostigan da, proslo je, ide za taj nekakav jedinstveni fond otvorene mreze, tako kaze.. a djevojci zelim puno srece :)