Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ovakvi i slicni slucajevi treba da imaju broj na koji se moze donirati 2-3km. Prvi ja necu otici u banku da uplatim 20km, jer mi je jednostavno mrsko ili cu zaboraviti ili trenutno nisan u mogucnosti da to uradim, a 3km kredita mogu uvijek dopuniti. Znam da operateri uzimaju procenat od svakog poziva ali sigurno ce se skupiti vise tako nego na ovaj nacin, uplatom na racun.
Zar ovo nije veci problem od *ebene politike. Narod je pomago i pomagat ce uvijek. Sretno.
Nisam protiv ovoga ali zar ne treba da se obrati Draganu Čoviću i njegovim kladionicama. KAd treba glasati ko god drugačije msili dobija palicama po glavi a kad nešto zatreba od toga za koga su glasali, E ONDA HAJMO SVI ZAJEDNO. Ali samo u toj akciji i NIKAD VIŠE MILO MOJE !! SIto važi i za BAkira I ZA OSTALE ! uDRŽAVI BOGATIH NA VLASTI I BIJEDE KOJA UŽIVA SAM KAD TREBA GLASATI ZA NJIH !
to je problem u Bosni, da neko dobije pažnju i da ustane protiv Dragana i Bakira, narod će da šuti, jer šutnja je zlatna
kad bi samo ovo komentarisali koliko raspalog dodika i shareali gdje bi nam bio kraj
Hajmo ujkani da vas sada vidim, pokazite se.
@HerrcegBosnaPonosna Kakim ti se u ime nika, ti siris vecu mrznju.
@BORDO DNK Smradu jadni mogu te kupit kao kljusinu na pijaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)