Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulaznice za koncert Dine Merlina u Australiji su kostale 100 dolara, dijaspora bi mogla lako da skupi ovih 9800 evra (namjerno ne navodim da bi trebalo pitati Dinu da donira koju paru jer nikad dosad nije donirao ni dinara/marke/evra/dolara...pa nece ni sada)
Vakeme vijesti vesele, kad god neko traži pomoć od ljudi ili umre. Osječaj olakšanja, svijetla, raspoloženja, inspiracije, motivacije. Ne znam tačno zašto, a i boli vas k***c. Doduše bio sam u ludnici i kod egzorciste i hodže, niko me ne uspijeva izlječiti. Cure me zovu psihopatom. Kad god se loše osječam, samo pročitam rubrike crne hronike il se sjetim rata ili kakav nasilnički snimak.
jbg ne moze se pozvati iz Haloo mreze
ima fiksni tel.
@sakeekas tu je jos gora situacija, fiksni mi je telemah, sa njega ne mogu zovnuti ni taksi (cetveroficreni broj)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stranke su pune ko' brod, eto nek pokažu svoju humanost na djelu ... Nek se ove godine za izbornu kampanju promovišu kroz humanost, manje letaka, plakata, bilborda - više izliječene djece ...
Treba i meni
Treba mi kuretina
Da se na ovakve akcije odazovu glasaci sa Zvezda Granda, uvijek bi pare na vrijeme bile prikupljene. Curici zelim da sto prije ode na operaciju i da sve prodje kako treba.
I to sto govoris sve je na svom mjestu, samo sto ja ne kritikujem Sasu Popovica nego narod Bosne i Hercegovine koje je potrosio 300.000 KM samo na Gileta.
Da je ovo država koliko nije, ne bi morale pare da se prikupljaju na ovaj način uopšte.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zovite ljudi, pokažimo se