Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na broj stanovnika, Zavidovići imaju najviše milionera. Ali to su kerovi, koji vladaju tim gradom. Običani radnici će skupiti novac za liječenje, kako ovo dvoje anđela ne bi ostalo bez svog oca. Ko je u prilici nek' donira.
zovite....uplatite....babo je glava kuce....babo je ovoj djecici potreban😭😭😭meni knedla u grlu stoji,ni gore-ni dole.... da sam u prilici,a nisam,dala bih novac za lijecenje svakom bolesnom,jer nazalost znam sta je crna bolest😭😭
tacno bih redom šamarala narod koji svoje glupe problemčiće smatraju velikim.😡sta je veci problem od bolesti....patike pukle😡,jakna se poderala😡fasadu treba😡mrsssssss😡daj udijeli nesto,vratiti ce se mnogostruko jednog dana....
Evo uplaceno a vas politicare i vase nacionalisticke birace na neku stvar sve nabijem! Sta radite ljudima....
**bem ti drzavu ovakvu!!! Gdje ste politicari svi??? Ima i iko od vas u planu da obezbijedi ljudima besplatno lijecenje vani ako vec nemamo pare i znanje da sami to odradimo??? Javite se imate moj glas! Pa sramota je da se ovako ljudima sadaka skuplja, dosta im je njihove muke jos moraju cekati da se skupe pare cime im se smanjuje i sansa za prezivljavanje!!!