Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva vinograda i kuca i bogati grad sarajevo mu treba placati smjestaj posebno od onoga sto mu je sluzba za socijalnu pomoc davala i nudila? jarane ako ti se ne svidja, imas kosovo koje je drzava vise od BiH.
cuj dva vinograda i kucu i zivi 7 godina pod drvetom...o svasta na ovom dunjaluku!!!
Je li samo meni smeta sto dvaput zaredom pise \"Zahvaljujući naporima nekoliko institucija, ovaj bivši pripadnik Armije RBiH će uskoro dobiti smještaj.\" Nije tesko naci lektora ili bar ponovo procitati tekst jednom kad se otkuca...
Informacija za ksenofobičare: Sopi je pola-pola :Šiptar po babu,Bošnjak-Bosanac po majci.Prema tome i on ima pravo na Bih,na koncu za nju se kao i drugi Bošnjaci borio. Toliko o kazivanju puta -put Kosova ovom nesretnom i psihički bolesnom čovjeku. D je u njemu još ostalo ponosa govori činjenica da ne imenuje nikog od brojne bližnje familije,koju ima u Sarajevu i Goraždu. Svjesan je da nije za ponos i ne ćeli nikog dovoditi u neprijatnu situaciju. Ovo molim da objavite!
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam
zABORAVIH GLAVNO REĆI: kAKVI VINOGRADI ,TRICE I KUČINE! BOLESNA MAŠTA I JOŠ MALO OSTALOG LJUDSKOG PONOSA! Žalosno i tužno , da nas dragi Bog sačuva !!
Majka mu je umrla sama i ostavljena pored živa 3 sina.Prije rata. Da na kraju govorim istinu- može provjeriti ko god hoće.U Kopačima kod Goražda svako će vam potvrditi ovu priču. I bivša supruga mu je iz ovog (goraždanskog) kraja.
vidim ovdje dosta njih su prepuni idiotizma pitate se koliko vinograda i kuca ima a vidjeli ste da zivi pod drvetom na niske temperature i nije opljackao BiH da bi imao u SA barem shator a dok je bio pripadnik ARBiH isto bio po rovovima spreman da gine za BiH pa hajde pitajte se koliko duse ima ovaj covjek sa KOSOVA (sto kazete nije odavde) pa je bio spreman jednu dusu dati za BiH a danas sve mu provjeravate imal marku u dzeb il samo nekoliko feninga kao sto kaze i ako ima kucu na kosovu i vinograda kao sto je rekao vec,zasto je opet spreman razboljeti se i umrjeti na minus od zimske temperature pa bilo pod drvecom....al to je drvece jednog SARAJEVSKOG PARKA,Bosne i Hercegovine....pa kad bi svi bosanci i hercegovci voljeli bosnu tako vladala bi BiH cijelim svjetom....ucite od covjeka da volite BiH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je definitvno sramota. Stoka politicka i ljudska. Vidjet cete kad mu taj krov za par dana,sedmica,mjeseci pa mozda i godina oduzmu takav je ovaj nas narod.
gdje ti je kuca? vrati se tamo brate, sta si nama u Sarajevo doso da se pregledas!
i jahtu ima..provjereno tisucu posto!!1
moj stari se borio cetri godine i ostao teski invalid, stara nemoze do pregleda kod onkologa, a kazu da je ozbiljno, zivimo ko podstanari, dass e ne snalazim ne bi nego na ulicu, a stari od ove penzije ni za kiriju nema, sta on hoce, kako laze da ne zna ni kad je roden i ovdje glumi a ima zemlju i kucu tamo, a koliko nas je bez iceg ostali i ko ce nama pomoc, da se ne u.bije covjek kad ovo procita!!!!!
http://www.sarajevo-x.com/bih/humanitarne-akcije/bajram-sopi-na-minusima-sa-psima-spava-ispod-drveta/120109115# ja cekam treci clanak. tj da se dogovorite..kakve su ovo kontradikcije??
na Kosovu ima dva vinograda i kucu? ne znam vise sta da mislim.....
zato sto frajer nije mentalno dobar, zivi 7 godina s kerovima pod drvetom., jos ako je ratovao..njemu prvo treba strucna mentalna pomoc..dobro je ikako ziv..al mislim trebalo bi ga ubit odma, to je najbolje rjesenje..a parae ostaviti nekom za ljetovanja ili nocnog skijanja..iskljucivo sarajliji...ko jos zna plivat i skijat..ha ja
lopov. besa kopilan
koji kretenizam, sto ne ide na kosovo?