Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj traži novac za to svoje lutanje. imali neka institucija da to vidi i prekine veliku prevaru
ma hajde.sta toon specijano radi. bolje neka osobno uplati nešto. ovako samo se šeta i troši društveni novac
Jedan veliki gospodin sa iskrenom namjerom!!!!! Ko ga imalo poznaje zna koliko je ovo iz srca i iz duse!!
Nikad necu skontat prodavanje ovih kilometara po putovanjima i maratonima i sl. Nije vise dosta objavit svaki put kad odes u wc po fb instagram twitter i sl. treba jos paznje, objavit u novinama, napravit se humanistom zato sto radis nesto za svoj ceif ?
Licno poznajem covjeka, veliki gospodin, humanista, svaka mu cast zbog ove ideje da se pomogne djeci... ovim sto ga pljuju bi bolje bilo da malo odvoje svoje d.... od tastature jer ni sebi ne mogu pomoci, obicni paraziti... sretno Muha, da se ziv i zdrav vratis, ako Bog da!!!
A fino si i basketa igrao. Sretno druze
Daj koga bolan ti farbas cuj putuje njegova Guzic za tude bolesti kako te stid nije
Bravo Muki. Eh da je meni naci sponzore za moje hirove.
@BosanskoNevesinje Nekontas ti to. Prihvati se ti kopanju krompire cuvanju stoke il tsko to. U tome si sigurno maher
Sretno Muha.. ziv i zdrav vazada bio