Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka! Redakciji klixa sam poslo mail sa svojim podacima i informacijom koja je u ovom komentaru. Umjesto broja računa za uplate u BiH objaviljen je serijski broj kartice. Ispravan broj računa za uplate na racun u BiH je: 3385802510724987 Uz izvinjenje svima zbog ove omaške molim administratora da ispravi ovu stavku u tekstu. Hvala
E sada ne mogu da shavim ove nase fudbalere,za njih je ovo novca nista, a momku zivot. Ibisevic je organizovao iftar za ucesnike marsa mira, i eto hvala Bogu ziv i zdrav je, sta kosta nekog drugog naseg fudbalera da pomogne??!!
25.000.- eura, 10-ti dio prosjecne plate nasih reprezentativaca. Hajmo zmajevi, svi po nekoliko hiljadica, bagatela za vas da se spasi jedan mladi zivot, pokazite svoju humanost.
Kako vidim dečko je u dijaspori, nastupa za Offenbach, pa me zato čudi da mu njegov klub nije snio troškove liječenja ...??? U svakom slučaju, pomoći treba ukoliko je to potrebno ...
Mislim da mu je to broj visa electron kartice a ne računa. Ali može se i preko tog broja izvršiti uplata koliko ja znam.