Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Humanitarni broj bolje makar po 5km da skidaju nego i banku narod sada sumbjam da ce ici a onda ce se ofuziti i skupljanje para
😞😞😞😞 U pravo je ovaj decko ovde! Dajte humanitarni broj nisu svi u mogucnosti vrsiti transakcije putem racuna! Puno srece djevojko....dajte ljudi, mozemo svi zajedno pomoci kad u “drzavnoj kasi” nema novca za ovakve slucajeve!
Dajte humanitarni broj da zovemo!
Pomozimo ☺
Pomozimo! i ako Bog da, da nam ozdravis! i ovim putem bi apelovao bh telecom,mtel eronet,da stave poziv na broj pri kojem bi donirali pozivom...zbog situacije s ogranicenim kretanjima. mislim na sve
Pomozimo ljudi, ne znamo koga bolest sutra ceka. A ovih dana su svi u strahu da ne obole. Ako Sandra bude morala u inostranstvo ici, njoj se mora omoguciti siguran prelazak preko granica.