Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Bosanski ponosu! Ima uvijek dobrih ljudi! Koliko ljudi ima u BiH koji se rasipaju sa novcem,a ne daju prilog osobama kojima je potrebno za liječenje i slično. NEKA IM JE NA SRAMOTU OD POLITIČARA PA NADALJE!
pa lijepu je usporedbu napravio, ne znam šta ti je tu nejasno.. političari imaju brdo love a za njih ne postoji humitarna akcija a tek kako se dignu kad im trebao smanjit plaću 1%
'Čak nije ni želio da se to sazna' - e to je ta razlika između njega i onih što daju pare i to medijski proprate ne bil oprali svoju kurvanjsku prošlost ili poboljšali image statistice u retrovizoru...
To su srca plemenita ,sta reci za ovakve momke , malo je reci hvala ....Miraleme Pjanicu .....Alah te nagradio ....!!
svaka cast Miraleme nekti dragi Alah podari dug i lijep zivot i uvijek imo jos vise i uvijek pomago drugima
SVAKA ČAST MIRE!
Ljudina !
Svaka cast,da ti Allah vrati duplo bolje
neka ga Allah nagradi
to kralju
Scaka cast!! bravoo pjankee
Allah ti svaki korak u zivotu pozlatio legendo nasa.
bravo pjanke legendo golema. a hajmo i mi obicni smrtnici oplatit po cenera. to su dvije pive manje vikendom, a nekom znaci puno.