Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav svima, želio bih ovim putem samo da dam jedan prijedlog. Naime, zamolio bih da neko (da li to bila neka humanitarna organizacija ili kako vec) kada se dese na žalost ovakve nesretne situacije na neki način omogući uplate na više načina, kako bi se na brži način došlo do potrebnih sredstava. Mnogo je nas koji trenutno živimo van BiH koji su hvala Bogu u situaciji da mogu finansijski da pomognu, ali zbog obaveza odnosno nedostatka vremena ne stignu ili jednostavno zaborave,...
htjeo bih još samo da dodam, da sam siguran ukoliko bi bili nacini uplate poput paypal, .gofundme.com, itd..da bi bio daleko veći odziv...
spavate li mirno ratni profiteri i stranacki uhljebi...pa samo supruga od amira zukica je store za vikendicu kod visokog platila 9.000 KM...i kad ih je kucna pomocnica postavila...mlada je rekla...skini ih nisu nesto kupit cu druge...ovo je samo jedan primjer pljackasa drzave...radi takvih nema novca za lijecenje djece...
@yeba.mene.drzava bolje je da podijeliš na društvene mreže, nego da se zamaraš s političarima. Dokazano da su bez osjećanja i da su dušu prodali "luciferu".
E državo...
Pitajte sebiju i baketa da malo prilože
Pitajte sebiju i baketa da malo prilože
Uplatio. Sretno mali.
Ovolike cijene lijecenja male raje bi trebale biti predmet istrage, tuzbi, ovo nije humano!!
Uplatite na glavni broj racuna, a drugi broj mozete staviti u polje "poziv na broj", bitno je ime na koje se veze racun pa ce to banka rasknjiziti kasnije.
Neka neko napise, na koju adresu se vrsi uplata
Avde Cuka 5, Sarajevo
Nije mi jasan ovaj broj racuna u banci, ako moze neko da pojasni. Zar nebi trebao broj racuna da ima 16 brojeva ukupno, a ovdje su navedena 2 broja? Format mi nije jasan.
Umjesto kupvine najskupljeg oled televizora, bolje da je Vlada dala novac za ovog dječaka, taman bi bilo dovoljno za operaciju.
Zasto pise: Nekorektan format racuna kad se probaju prebaciti sredstva?
Uplati na broj koji pocinje sa 161******
Gdje je ono Bakir sa mužem Sebijom na odmoru? Austrija,Alpe?
Djetetu pomoći, a ovom ko mu je dao ovakvo ime zatvor odrediti. :)
@Israeljecool a tebe maljem spucat, međ' rogove.
@LucifersSon A doduše i mene budale, ja zaboravio da pišem na forumu gdje se okupljaju talibančići pa i ja očekujem da će neko reći da ime Hožbo Ebu Hamza jednostavno nije normalno, a u konačnici ni humano za samo dijete u 2018., talibančiću. :) .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neka trazi od Bakira. Sto Bakir Izetbegovic i SDA kao cuvari bosnjacke nacije nista ne daju.
haos1 Hebo ti Bakir sve idiote. Kakve veze ima politika bijedniče sa bolesnim djetetom. Konju marke dorat
@suomi1993 nemoj ga porediti sa tako plemenitom životinjom 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malom Himzi zelim svu srecu ovog svijeta i d se uspjene uz pomoc dobrih ljudi izlijeciti i ozdraviti. Upravo je ovaj mladi pupoljak cvijeta zivota dokaz nebrige vlasti i politike u ovoj zemlji.Samo da su se godisnje odricali 2 - 3 auta i po nekolika izmisljena honorara moglo sr ovakvim bolesnim pomoci da se jadni roditelji ne lome i pomagaju ko ce im sadaku dati.