Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pleme vam bogovo... Zar se ne moze izvuci iz budjeta "pisljivih" 30.000KM i poslati dijete na ljecenje, vec se mora povlaciti po medijima..
E HAJDE ZVEZDICE ..KAD MOZETE NJIH ZA 5 KM MOZETE I MALENOM DJECAKU. POKAZITE SE
Pa rade li ovi nasi ortopedi sta?? Sta je sa Ismetom Gavrankapetanovicem, ovo je njegov fah!! Sebija Izetbegovic na svaku prozivku odgovara da su njeni ljudi u stanju odgovoriti na svaki zahtjev...haloooo, 30 hiljada maraka da bi neduzno dijete HODALO??
Ajde da skupimo za malog novac. Nadam se da ce svaki covjek koji je vani bar 20€ poslati krecuci od mene samog. Imate i racun za uplate na austrijsku banku. Budite ljudi..