Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A smradovi iz intese uredno naplacuju 2km po uplati za pomoc bolesnima.
Dok Bakir uživa na Karibima...
Hvala državi BiH koja od freelancera naplaćuje 4% za zdravstveno osiguranje, koje nemaju pravo koristiti, a koje eto ne daje za ovakve stvari. Također hvala državi što od odbitka za obavezno zdravstveno osiguranje za prijavljene radnike, a s velikim platama ih ima jako puno, taj novac ne koristi za ovakve slučajeve. Pa ne koriste svi koji uplaćuju zdravstveno odjednom sve usluge, pa da se taj novac potroši za mjesec dana.
Iman da Bog dragi najprije pomogne tebi i tvojim roditeljima.Suze mi krenu kad vidim probleme kod života kod nekog koji tek počne da ga živi.Uz tebe sam Imnice !
Jadno dijete. Da Bog da da sto prije ozdravis.