{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kupite fotografije Dade Ruvića i pomozite djevojčici Amini

13.2.2013. u 20:45
116
0
Kupite fotografije Dade Ruvića i pomozite djevojčici Amini
116
Svi koji žele pomoći bolesnoj devetogodišnjoj djevojčici Amini Dilaver to mogu uraditi i kupovinom vrhunskih fotografija fotoreportera agencije Reuters Dade Ruvića i tako doprinijeti spašavanju mladog života.
Podsjećamo da je Amina prošle godine doživjela moždani udar i izljev krvi u mozak, nakon čega je hitno operisana. Za još jednu operaciju u Istanbulu potrebno je 30.500 dolara.

Ruvić se bavi novinskom fotografijom, a za humanitarnu akciju je odabrao 20-ak najdražih fotografija, od kojih su mnoge izabrane za Reutersovu fotografiju dana. Među odabranim fotografijama je i munja u Srebrenici, koja je ušla među 100 najboljih fotografija 2012. godine u svijetu.

Kako nam je rekao, mnoge fotografije su nastale na putu do nekog događaja, a nisu novinskog karaktera pa je odlučio da se izložba zove "Na putu".

Za kupovinu fotografija koje vidite u našoj galeriji možete kontakirati Dadu Ruvića na e-mail adresu [email protected] ili na broj telefona 061/362-332.

Fotografije će biti izrađene na posebnom fotopapiru i uokvirene, dimenzija 50x70 cm. Bit će prodavane po cijeni od 100 KM, a nakon plaćanja isključivo njihove štampe, 75 KM od svake prodane fotografije bit će uručeno porodici Amine Dilaver. Izložba će biti održana u Muzeju grada Zenice, 28. februara u 18 sati.

Više informacija o Amininoj bolesti i načinu na koji joj možete pomoći dostupno je na stranici aminadilaver.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: