Humanitarne akcije
185

Još jedan uspješan humanitarni party portala Klix.ba, novac odlazi djevojčici Zari Sivčević

Klix.ba
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
U PAN Winter Pubu na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu sinoć je održan tradicionalni humanitarni party portala Klix.ba, a sav prihod od konzumacije hrane i pića kao i prihodi prikupljeni donacijama biti će uručeni djevojčici Zari Sivčević koja se liječi od cerebralne paralize.

Portal Klix.ba i ove godine je organizovao party za saradnike i prijatelje kojim je obilježena uspješna 2015. godina. Tradicionalni party bio je humanitarnog karaktera tako da će sva sredstva prikupljena konzumacijom pića i hrane biti donirana za pomoć djevojčici Zari koja se od rođenja bori sa zdravstvenim problemima.

Posjetioci su mogli pomoći i davanjem donacija tako da će sav prihod prikupljen i na taj način biti uručen djevojčici Zari.

Humanitarnom partyju portala Klix.ba prisustvovale su mnoge osobe iz društvenog i političkog života poput bh. pjevača Fuada Backovića Deena, poznatog producenta Mirsada Purivatre, direktora Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo Igora Kamočajia, zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo Maria Vukasovića, kao i predstavnici Parlamentarne skupštine BiH, Vijeća ministara BiH i Vlade Federacije BiH.

Saradnici i prijatelji našeg portala, zajedno s menadžmentom i članovima redakcije zabavljali su se do iza ponoći uz svirku benda Electric Five.

Klix.ba se zahvaljuje svim gostima koji su nam se pridružili u ovoj akciji i pokazali da humanost nema granice.