Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako dobro mom sugradjanu, i želim da se svako na svoj način pomoli za zdravlje Jasenkovo
je.b.em ti bolest citav zivot se boris i onda se iznenada ona pojavi , u pi.c.ku mat.erinu
Izdrzi Jasenko! Sharujte ovaj clanak na sto vise adresa. Iskoristimo moc Facebooka i ostalih socijalnih mreza jer nikada ne znamo do koga moze doci vijest i ko i koliko moze pomoci!
Grozno. Koliko nas čeka ovo, da odeš doktoru jer te boli grlo, glava ili nešto slično \"beznačajno\", i da ti saopšte ovakve vijesti :( Ustaneš jedno jutro sasvim ok, i noć dočekaš u bolnici sa teškom bolešću. Trebamo pomagati drugima, jer može i nama zatrebati pomoć. Zdravlje je najveće bogatsvo na ovom svijetu.
Iznenadi nas sve u Maglaju ko grom iz vedra neba za Jasenkovu bolest, bi iznenada i baš smo svi u grču. Nadam se da ćeš Jasenko izdržati. A tako si svima bio drag i veliki poštenjačina.
izdrzi jasenko i da se sto brze oporavis uz nasu pomoc ABD
Ne kazem da ne treba pomoci svakome, al ovo vise i nema smisla. Svako malo treba nekome oko 100 hiljada ze lijecenje... sta je sa nasim prokletim zdravstvom,zar se ne moze osnovati neki fond za ovo...ova drzava jadu ne valja?
ebote zivot pa sta je ovo sve preko 100 hiljada, svako ama bas svako lijecenje
a kako bi drzava sta dala? na koji nacin mozemo od drzave traziti da uplacuju za neophodna lijecenja? pa svaki dan je po apel da gradjani pomognu i trebamo svi u svojim mogucnostima ali postoji i obaveza drzave da se brine o svojim sugradjanima..ko je tu ne/odgovoran???????
za doktore nisam siguran, ali pouzdano znam da hirurzi uzimaju lopatom i to nece ni da te pogleda dok ne doneses kovertu cast izuzecima a nasem sugradjaninu zelim brzo ozdravljenje
Vjerujes li ne postoji.Sve sto valja otislo je vani.Ovdje je normalno da ti fule terapiju za laksa oboljenja,za ova teza mozes odmah sebi mjesto na groblju kupiti.
Bas me zanima postoji li neka bolest, koju, u ovoj drzavi, mogu nasi doktori izlijeciti????
JASENKO KORJENIC NAJBOLJI KAMERMAN KOJEG JE OVAJ JADNI PORTAL IKAD IMAO !