Humanitarne akcije
0

Humanitarni party za pomoć studentici Sanji Latić-Ramić

Sarajevo-x.com
U organizaciji studenata šeste godine Medicinskog fakulteta sinoć je u Lounge-baru "Reina" održan humanitarni party u okviru akcije "Pomozimo Sanji".
Studenti su uvu humanitarnu akciju pokrenuli su s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje Sanje Latić-Ramić, kojoj je hitno potrebna transplantacija koštane srži.

Sanja Latić-Ramić je studentica šeste godine Medicinskog fakulteta Univerziteta Sarajevo. U njen mladi život je došla bolest koja ju je zaustavila u daljnjem, uspješnom, školovanju. Njene kolege čine sve što je u njihovoj mogućnosti da bi se prikupila što veća suma novca za Sanjino liječenje.

Sinoćnji event je bio veoma uspješan, s obzirom da su sve karte za party već unaprjed bile rasprodate, a atmosfera u klubu je bila dobra i pozitivna. Pored toga, osoblje cluba "Reina" odreklo se naknada za taj dan, kao i DJ-evi koji su zabavljali prisutne. Vlasnik kluba će također dodatno uplatiti svotu novca od zarade na piću te noći.

Ovo je samo prvi od mnogih aktivnosti koje će se održati ovih dana u Sarajevu, Osijeku i Zagrebu, s istim ciljem. Ovim putem najavljujemo i humanitarni koncert u utorak 20.12.2011. u clubu "Cinemas-Sloga" na kome će nastupiti neka od popularnih imena bosansko-hercegovačke estrade. Dođite u što većem broju i podržite ovu akciju, podržite Sanju!

Svi koji žele pomoći Sanji Latić-Ramić da prikupi novac za liječenje mogu nazvati broj 090-291-029 . Cijena poziva iznosi 2 KM.

Ukoliko želite da pratite aktivnosti vezane za ovu humanitarnu akciju posjetite web-site: http://www.sanja.medicinabih.info/ . Na ovom site-u možete izvršiti i uplate putem PayPal-a.