Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjesto što šaljete pare za poruke na farmu šaljite ovdje
Evo lično od mene, dječak ne može dobiti 10 KM, samo zbog broja tekućeg računa. Ako je broj, onda su sve brojevi i ne smije biti slovo Z, to elektronsko bankarstvo odbija. Ako neko zna neka napiše detaljno uputstvo kako ispuniti e-nalog za uplatu iz BiH!
Akcija je za svaku pohvalu, ali zar ne znaju da je nase zdravstvo sklopilo ugovor sa Turskom tako da se nasi pacijenti lijece, operisu bez placanja, cijeli tok lijecenja, plus pratioc je besplatan. To znaju ljekari i neka neko obavjesti porodicu djecaka odmah.
Dusica slatka, pare ce se sigurno skupiti jer svi mi mozemo odvojiti pa koliko toliko, nekada ih u gluposti potrosimo, umjesto toga treba pomoci ovom malom ljepotanu, pa ko koliko moze, njemu je to veliko. Samo ti izdrzi i bori se, zelim ti puno srece, srce slatko. :-(
Molim portal da provjeri broj racuna jer na isti nije moguce poslati novac!!!!!!! Za uplate iz BiH (INTESA SANPAOLO BANKA), Račun banke 154-001-00000019-10 Broj tekućeg računa 915791Z1Z66413.
Pa mogli su makar auto prodati i donirati kad su vec izbacili reklamu i zele pomoci ! joj kod nas klosarluka tito dragi !
glup si ko nick ti
Hahaha klaki hahahahah bez l ?!?!
nek je dječaku bog na pomoći
metuzalem budi ozbiljan
jesam,jesil ti?