Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neka smo se rijesili onog sistema kada ti je jedina briga bila ovjeriti zdravstvenu knjizicu
@cetvrtinacin pa tito him nie valjo. ovo imga sada
STA JE SA KCUS, ZAR COVJEK U SVOJOJ ZEMLJI NE MOZE DOBITI POMOC? BiH šteli pacijente Turskoj, sve je to Baketov dil!!
Najhrabriji medju nama su ovi ljudi koji svaki dan vode borbu za zivot,drzi se Hazime gigantu
Amaterska bolest. Velike su šanse da i ja imam rak debelog crijeva i pokoji još račić npr pozadi glave ili u vratu, u grlu, i na kičmi. Uzrok je hrana, a lijek je post. Sve bolesti su od previše hrane i vještačke hrane i nepravilnog jedenja, sve počinje u probavnim organima poput crijeva. Post je jedini lijek, naravno sa popravkom hrane i navika nakon posta.
@Lijenavac vezano za kovid iz clanka danas. .... u pshihologiji, ispripadanom i ojadjenom babunu kom su tako jako isprali mozak nemores naglo povratit mozak u prvobitno stanje jer on poput najbolesnijeg mazohiste to porice i napada onog ko tvrdi suprotno. dakle kolko god da ubjedjujes i smirujes stresenog babuna postizes kontra efekt. zato samo najavi da uskoro dolazi kovid 20! on je 7 puta jachi od kovida 19. zivi bili pa vidili.