Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je mislila iskreno, ne bi se slikala i objavljivala to.
@Zanovijetalo mislim da kod nas generalno postoji iskrivljen stav kako ljudi ovakve stvari rade samo zbog medijske pažnje. Meni ovo dođe kao podsjetnik da u BiH žive oni najugroženiji kojima stvarno treba pomoći i obradovati ih. Bravo i za nju i za Klix što je ovo objavio.
@Zanovijetalo Pa ona živi od promocije, kao i mnogidrugi. Tu nije bit u dobrom djelu samom po sebi, nego da drugi to vide. Slično kao i kod političara za vrijeme kampanje kad se šatro prihvate lopate pa zasade jednu sadnicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta je sad ova Hana ne kontam ? Kao neka poznata ličnost ili šta ? Po čemu poznata ?
Blogerka??
Lijep gest od tebe Rent-a-Hana
Kad vidim clanak o njoj,a ima ih svake sedmice,bar jedan,prvo sto mi padne na um je da je ili klix njen i ako moze odgovor od ovog sto je gura u klix,da odgovori i da vise nikad ne udjem ovdje.Ona je obicni gradjanin,niko i nista,i cemu glupi tekstovi o njoj?Pa i ja sam dao 20 km jednom dijetu da kupi paketic i mozete li to objaviti?????
To sto si uradila Hana je pozitivno i za svaku pohvalu....tama i da je u smislu reklamiranja....oni koji su gladni, oni jedu i briga ih zbog cega ih neko hrani i slika se.....ali Hana, tako ti Boga, nemoj vise da svijet ucis stta i kako treba raditi da bi se postigao uspjeh....pusti to...uspjeh je vrlo lako postici i sa najstarijim zanatom na svijetu, pa niko to ne smatra vrlinom.
Hana, želim te.
Jesi podmazala kopita, poledilo kod nas?
ima ona potkovice ko tegeltija
Boginja.
Brate ne valja nam niko, ni kada dadne ili uzme, ni kada se ne slika ili se slika... Bez ulaženja ko je i šta je, i bez razloga da li se okitila slikama u socijalnim medijima - fin gest. Ostali komentari nepotrebni
Bravo Hana kraljice....
Zena kraljica.
A sta je ona sad, muslimanka ili krscanka? Muslimani ne slave novu godinu niti djeci daju paketice, jer muslimani svoju djecu obraduju za bajrame... ne kontam
Neka promocije za nasu lijepu hrvaticu
Naježim se kad čujem riječ influenser..
@Edi19 Ma daj ne ježi se. Samo nek nam nije na budžetu, sve ostalo je ok
Ne mogu razumjeti zasto d Su mnogi ljubomorni na Haninu konjsku glavu?
dobro ba hana sve al cemu ba ta izduzena faca🐴🐴