Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prošlom članku o ovome slučaju sam napisao,kada su mogli Goraždani davati pare za SMS glasanje ZG mogu pomoći ovoj ženi,svaka čast uvijek ima dobrih ljudi...
Kazemo mi sebi ne valjaju ljudi u Bosnni a na. "zapadu" mozda se usmrdit i crvi da te pojedu dok komsija ne pomisli da si mozda krepao.I o besplatnom stanu doslovno mozes sanjat,uglavnom umres prije zadnje rate.A ako zavrsis na ulici svi te osudjuju kako si sam sebi krivo.Cak i ako si bolestan-"nisi vodio zdrav zivot"
Bravo.
Vau, konacno iz Govnazda neka pozitivna prica.
@sampt4 on, ona ili ono šta već da se krije iza imena @whey ima kompleks manje vrijednosti ili najvjerovatnije edipov kompleks zato mrzi sve
lijepo je to kad se pomogne covjek, ali je jos ljepse zivjeti u uredjenoj drzavi u kojoj je sve manje potrebe da drugima pomazes.... lijep gest svih njih!