Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proračun Sarajevske županije iznosi oko 850 milijuna KM. Iz tog proračuna da se odvoji samo 1 milijun KM i za tu namjenu preda ministarstvu zdravstva svi ovakvi i slični zdravstveni slučajevi u jednoj godini bi bili riješeni. To se ne radi radi toga što se za taj 1 milijun KM može ljubavnicama kupiti preko troškova reprezentacije mnogo nakita i s njima dosta puta izići u skupe restorane, na "poslovne večere".
i moje su vitre ove godine njemu otisle, halal bilo. daj Boze da sto prije skupi i rijesi se belaja a jadna je ova država i svi mi skupa u njoj kad nam Batko organizira ovako velike stvari. iza ovakvih prijekata ne bi smjeli stajati pojedinci koji su pritom milion puta bili optuženi za raznorazne lopovluke. ima li iko da mu se pomoglo putem ove Batkove mreže ili oni samo skupljaju novac i čekaju da onaj za kog se skuplja (gluho i daleko bilo) umre ? :(
E od mene ti je prijatelju onoliko koliko sam htio za vitre dati! A pokusacu sve moje poznate nagovoriti da to isto urade. Volim tebi dati bar znam da je na pravo mijesto otišlo! Halal od srca bilo
Tuga da poziv prema ovom broju ne može biti ostvaren sa 063 mobilnog prefixa. Svaki put kad nazovem, sekretarica javlja grešku u sistemu, ne samo u ovom slučaju nego je tako oduvijek! Zamoliti ću redakciju Klixa ukoliko su u mogućnosti da kontaktiraju nadležne osobe zadužene za ove brojeve, eventualno napišu članak, možda će neko i reagovati napokon kada je u pitanju ovaj problem. Da li Elvir ima opciju da mu se pošalje koja markica putem PayPal-a? Sretno i brz oporavak ljudino!
E kakav je ovo svijet postao da covjek radi para mora da se pati godinama i moli za pomoc :-/