Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto me ova frfljava Prašovićka nervira, to je čudo jedno... Javi se ortodontnu.
Gospodin covjek ! Svaka mu cast ! Bezz dlake na j....
Idemo markica po markica i eto ga 50 hiljada markica
Dzeki bi bilo najbolje da nam da punomoc na svoj konto pa da mu mi dajemo kad mu zatreba. Jebala vas prosnja, nek se drzava potrudi da naplati poreze od frizera,restorandzija,mesara,hotelijera,zubara,cevabdzija......niko racune ne izdaje????Nije Dzeko socijalna ustanova.
druze, krivi smo mi jer smo ih pustili.. prvi ja netrazim racun, a vjerovatno ni ti, sto je velika greska...
Ogulise Dzeksa.
bosna se voli i kad vodi i kad gubi... miševi u rupuuuu......
Bolje da donira pare koje Amra potrosi na jednodnevni shopping
ako sutra pobijedimo ovaj dres ce vrijediti citavo bogatsvo, a ako ne...
pa nek uplati te pare,zaradzuje 10 puta toliko mjesecno a daje mrvice
pa uplati i ti 10 puta manje nego sto zaradjujes... lako je druge kritikovati... da svi uplatimo po psr markica dovoljno bi bilo............... i tvoja mrvica sa mrvicama drugih bi puno znacila...
Možda je UPLATIO. A ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za velikog humanistu!!Da nam mati rodi jos jednog ovakvog!!
Pričajte vi šta hoćete ali uvijek je bio spreman za slične akcije !! Bravo DŽEKO, DA SUTRA POBJEDITO JOŠ SAMO, inače teško da će vam neko bilo kakvu drugu opciju oprostiti !!
Dzeko dijamant... Svaka cast...