Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno mali zmaju!
Kralju oporavi se trebat ćeš nam za reprezentacije kad malo porastes. Uz tebe smo zmaju mali!!!
Ljubav malena!
INFORMACIJA VEZANO ZA PRIKUPLJANJE POMOĆI ZA LIJEČENJE EMRAHA SMAJLHODŽIĆA Dragi sugrađani i prijatelji, U razgovoru sa članom porodice Smajlhodžić došli smo do sljedećih-pouzdanih informacija vezano za liječenje malog Emraha koje ovim putem i Vama prenosimo u cjelosti. Sredstva za operaciju Emraha Smajlhodžića su sakupljena u cjelosti i on je već prebačen u Tursku radi operacije koja je trebala biti danas izvedena. Nažalost danas u ranim jutarnjim satima je došlo do zatajenja rada srca i pluća malog Emraha, on je pao u komu, pa je priključen na aparate. Ljekari će tokom današnjeg dana sa roditeljima malog Emraha dogovoriti korake daljeg liječenja, a u kom pravcu će liječenje teći zasad se nezna. Zato Vas obavještavamo da se akcija za prikupljanje pomoći za liječenje Emraha Smajlhodžića NE OBUSTAVLJA, iz razloga novonastale situacije koja će zasigurno zahtijevati još novčanih sredstava a koliko neznamo. O novim saznanjima ćemo Vas uredno i na vrijeme dalje obavještavati.
Još jedanput se u ime porodice najtoplije zahvaljujemo svima koji su pomogli da se mali Emrah uputi na liječenje u Tursku. https://www.facebook.com/mjesnazajednica.radusa
Sretno junače, držimo ti fige :)
Ne daj se mali,kad dodjes,biramo te za predsjednika:)
drzimo ti care palceve da nam sto prije ozdravis ;)
SRCNO DA TE BOG CUVA I DA ZIVIS 100 GODINA DIJETE DRAGO.
Malac, ima da nam se vratis ziv i zdrav ....
Da dragi Bog podari zdravlje malom, a nagrafi i one koji su svojim prilozima omogucili lijecenje u Turskoj.