Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ste vi paćenici,nema ni Allaha ni Boga jer da ima ne bi ovako mala i nevina djeca,ovi mali anđeli patili ovoliko a kriminalci živjeli ko Bogovi.Pustite se poštapalica nego uplatite koliko možete jer je država dno dna,milioni na službena auta,telefone i kur.. a djeca da se liječe sms-om.
@BIHTRANSPORT jeli to onaj sto dozvoljava da 5 miliona djece svake godine umre od gladi i bolesti u Africi i Aziji ???? Ako je to taj he.....bo te on kad milioni nevine i bespomocne djece umire a braca ti arapi se preseravaju sa zlatnim WC soljama, skijalistima na +50 i kupovinom po 50 ferarija
Ide u Zagreb na lecenje..
Doniraj&Share
Pomozite ako mozete pa makar sa 5km a ako ne mozete nemojte ostavljati glupe i beskorisne kometare HVALA
Pomozi ako mozes, nikad ne znas da li ce tebi trebat pomoc.