Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav svima koji citaju ovaj clanak. Djecakov otac Ismet je kontaktiran i zajedno sa njim stupilo se u kontakt sa Svetim Vidom i pregled za djecaka je zakazan i uplacen. Predstoji pregled u ponedeljak i onda konacni proracun. Ako ste citali cijeli tekst primjetili ste da djecak ima brata blizanca sa istim problem - dakle mozda je doslo do zamjene dokumentacije. Brat blizanac je operisan i sada je red dosao na Kemala. Za sve informacije obratite se Djeca-Djeci.
KIM Banka Ismet Kovacevic Broj tekuceg racuna: 198002600072505
Ako neko ima tacnu informaciju koja je bolest u pitanju nek je napise, jer malo je neozbiljno traziti donaciju od 14 000km a pritom ne izjasniti se sta je zapravo problem tj. bolest.
ja nemogu procitat ni ovaj swift ni IBAN code kod raiffeisen racuna.. De jos jednom probajte stavit samo ovaj racun ..
na nalazu pise kovacevic MALIK?????
Hocu bogami hallalim kolko budem mogo,to je samo jedno nesretno dijete zeljno zivota,kolko tolko normalno zivota.Znam o cemu govorim,imao sam u porodici Jos gorih stvari.
Nemojte oko ovoga puno komentarisati, znamo gdje zivimo,hajmo mu pomoci,to je dijete.