Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
150 ministara x 1000 KM = 150 000 KM Za sat vremena mogu skupiti potreban novac.
Pa šta je ovo više ima li države da pomogne mamu vam lopovsku obečavam da ču vam kožu derat kad krene revolucija sa sobom nečete ništa ponijet u zemlju sve one q7 audije, kuće na poljinama sa bazenima NIŠTA molit čete za metak.
OK, već je objašnjeno dole, nisam bio vidio, hvala!!!
Ovaj broj računa koji je gore naveden nije ispravan. Ima nekoliko brojki viška. Koji je ispravan broj?
Transakcijski broj racuna je tacan samo sto ovo 39 treba odvojiti od 186... BA 39 1860004059708044 je IBAN a trans,racun od 16 cifara je: 1860004059708044-OVAJ BROJ SE UPISUJE NA UPLATNICU Budimo dobri ljudi, pomozimo maloj Iman!
Ovaj broj rtacuna je nejasan. Ima osamnaest cifri, a na uplatnici ima sesnaest cifri. Jel moze neko objasnit.
slazem se sa prvim komentarom! muka mi je vise da gledam kako se po ulicama skupljaju novci od jadnih gradjana koji od usta odvoje marku, pet, dest a ni sami nemaju, dok oni koji bi mogli u 5 minuta skupit kompletan potreban iznos, taj isti iznos ce radije dati na nov auto ili kucu! sramotno!
Pa kako vas više nije sram, guzonje fašističke ? Kako !? Curici su potrebne pare za liječenje, to jest pare koje bi vi mogli skupiti, u roku od pet minuta, ali vi to ne želite !!! Ali doči će dan, kada će narod ustati, kada će narod krenuti naprijed, kada će narod započeti revoluciju !!!*
Pa kao vas više nije sram, guzonje fašističke ? Kako !? Curici su potrebne pare za liječenje, to jest pare koje bi vi mogli skupiti, u roku od pet minuta, ali vi to ne želite !!! Ali doči će dan, klada će narod ustati, kada će narod krenuti naprijed, kada će narod započeti revoluciju !!!
ovim novinarima je mozda pametnije da vrse pritisak na ZZOKS, vidjeli bi milione koji se trose na komisije, upravne, nadzorne i ine odbore..... sta bi falilo dovesti kojeg clana te komisije u studio, postaviti par neugodnih pitanja.... ali jok, ne daj boze zamjeriti im se. zali boze djece i roditelja.