{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Deseta jubilarna ramazanska donacija Mesne industrije Ovako

31.7.2014. u 15:31
0
11
Deseta jubilarna ramazanska donacija Mesne industrije Ovako
0
Kao i prethodnih godine, Mesna industrija Ovako ogranizovala je ramazansku akciju za najugroženije građane u Bosni i Hercegovine.
Podijeljeno je 22.000 kilograma hrane za 30 udruženja, a također su i lično uručeni paketi za 1000 ugroženih građana.

Kako navode iz Ovako, ove godine prirodne nepogode su odredile gdje će ovogodišnja pomoć biti usmjerena, tako da je njihov fokus ove godine bio pomoći naše građane koji su stradali u poplavama.

"Reagovali smo sa našom pomoći tokom poplava, a vjerujemo da i ovaj drugi ciklus pomoći u vidu ramazanske donacije dolazi u pravo vrijeme, jer izgleda kao da su naši građani na neki način već zaboravljeni. Pored kategorije ugroženih poplavama, pomogli smo i rad javnih kuhinja, koji već dvije decenije podržavaju naše najugroženije građane. Važno je istaknuti da je ovo bila deseta jubilarna humanitarna akcija koju Mesna industrija Ovako realizovala prema najugroženijim članovima našeg društva", saopšteno je.

Kao i svake godine, iz Ovako ističu da su za kontinuitet u realizaciji ovakvih aktivnosti, te uspješnost kompanije najzaslužniji vjerni kupci, te da je ovo samo jedan od načina da se odužimo našim građanima koji kupuju naše proizvode.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: