Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovako izgleda lice pravog borca...a ne oni s kravatama koji dolaze s dzipovima na obiljezavanje bitaka...a bili po logistikama ili u njemackoj...pa im stranka dodjelila stanove i odlikovanja...
kad se bakir u 60 minuta hvalio kako je gledo neprijatelja lice u lice.. da sve izrigas
Jēbbe se Bakiru za narod, bitno je da on i SDA mogu ovce da šišaju
Demobilisanom borcu armije BiH narod skuplja za smjestaj i lijecenje u Sarajevu. Pu majku vam politicko usranu jbm a i tebi narode sto gledas a sutis
Budala, borio se na stranu zla
ko zna koji zlocin je ucinio na neduznim civilima. Dodje sve po svoje
Ne znam ovoga, ali brat dzevad mu ima te pare koje trebaju na svom racunu. (iz pouzdanih izvora ). Zna se faliti da mjesecno potrosi oko 1000km kredita i jos X stvari, a bavi se prodajom knjiga.. :) lik sumnjiv do bola. Po gradu se prica da je povezan sa ISIL-om.
dje dzevad daj dzevada
@Haana28 Mama ti lize kad se iserem😂😂😂😂😂😂😂😂
nije mi jasno zasto bilo ko placa lijecenje kad mu se cijeli zivot izdvajalo, a drugo mi nije jasno sto ne pomognu boracka udruzenja, merhamet i slicno
Pvo kazastrofa drzave i njene politike prema onima koji su branili ovu zemlju kad ne bilo najpotrebnije a da safa sakupljaju SADAKU za svoje lijecenje.ZALOSNO JE OVO FAHRO I BAKIRE.
Ahaha Bakirov sin
16 komentara, samo jedan četo vrijeđa šehide i borce. Šta je ovo, da nisu na nekoj koridi zaglavili, pripadnici klixovog četaljskog internet bataljona?
boli me quratzz za koje debile je ratovao, dajte yebbene telekom brojeve. nek' zovne svaki treći stanovnik ovog dvoentitetskog sanatorijuma, to je milion. naravno, neće zovnuti svaki treći, ali će mnogi zovnuti dvaput.
Gdje sad Bakir i SDA