Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pola tuzle gladuje,prosjecan gradjanin tuzle zici na ruvu siromastva!koliko samo znam tuzlaka sto je otislo u afganistan trbuhom za kruhom.rade tamo zadnje poslove u americkim bazama i salju novac da prehrane familiju.to vam sve govori kakva je situacija kod nas tuzlaka!
@@ ampak uzme se fina para i od Gospe ali, ne zaboravi, da su Hrvati neuporedivo bolje obrazovani od Bosnja i upravu u tome i jeste razlog sto su Bosnje sve gladniji a Hrvati napreduju ... nego, manite se vi Bosnje klanjanja 5 vakata i sanjarenja o \"multikulturnoj i nedjeljivoj\" i vatajte se lopate dok ne bude prekosno !
zalosno dokle smo dosli ici u afganistan radit pa to je sjest i plakat.sta smo uradili od nako lijepe zemlje sad se pitam mozda smo to i zasluzili?!
tuzla je kasaba puna seljaka,komunjara i vlaha
Zato vi kamarate pare od Gospe koju vam je izmislila UDB-a koju \'mrzite\' vi \'Hrvati\' iz Južne Bosne. Patetični jadu, keep fucking that goat.
Nek vam Tito mrtvi pomogne smrdeži komuništički
zlatne kasike su znaci u afganistanu,idemo onda tamo svi!!!
Pola bošnja prima stipendije od Sauda druga polovica od Ajatole. Duvanjski gastarbajter se je snašao u Minkenu i Vrankvurtu a šta će naša braća vlahudije kad nestane rastovih kora :(
cuj afganistan,tamo ljudi glave gube!stvarno ih je onda muka natjerala,zao mi je ljudi...
pola stanovnika 24% su vec socijalno ugrozeni i nemaju sta da jedu ali bosnjacki nacionalisti istrajavaju u politici \"rahat patnja pa ko vise izdura\" ... nije li vrijeme da se bosnje opamete prije nego sto u svom gradu budu (teoretski) mogli naci posao jos samo u opstini, skoli, dzamiji ili lokalnom granapu ?! i, da, rahat patnja, u svakom slucaju!